Via Vallen – Dj Via Vallen Sewu Kuto Remix Dangdut Full Bass 2019

Via Vallen – Dj Via Vallen Sewu Kuto Remix Dangdut Full Bass 2019

Download lagu Via Vallen – Dj Via Vallen Sewu Kuto Remix Dangdut Full Bass 2019 MP3 dapat kamu download secara gratis di 3KingsMusic. Details lagu Via Vallen – Dj Via Vallen Sewu Kuto Remix Dangdut Full Bass 2019 bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Via Vallen – Dj Via Vallen Sewu Kuto Remix Dangdut Full Bass 2019 berada dibawah.

DOWNLOAD MP3 (14.89 MB)

Share
Ok
Pin


 
Title: Dj Via Vallen Sewu Kuto Remix Dangdut Full Bass 2019
Contributing Artist: Via Vallen
Album: Via Vallen
Year: 2019
Genre: Dangdut Remix
Size: 14.89 MB
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

LIRIK LAGU SEWU KUTO
Sewu kuto uwis tak liwati
Sewu ati tak takoni
Nanging kabeh
Podo rangerteni
Lungamu neng endi
Pirang tahun anggonku nggoleki
Seprene durung biso nemoni
Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu
Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan sak kedeping moto
Kanggo tombo kangen jroning dodo
Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno
Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu
Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan wektumu mung sedhela
Tak nggo tombo kangen jroning dodo
Senajan sak kedeping moto
Tak nggo tombo kangen jroning dodo
Songwriters: Didi Kempot

Bila kamu mengunduh lagu Via Vallen – Dj Via Vallen Sewu Kuto Remix Dangdut Full Bass 2019 MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Via Vallen – Dj Via Vallen Sewu Kuto Remix Dangdut Full Bass 2019 belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Via Vallen, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Via Vallen, untuk mendukung Via Vallen – Dj Via Vallen Sewu Kuto Remix Dangdut Full Bass 2019 di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #Via Vallen #Dj Via Vallen Sewu Kuto Remix Dangdut Full Bass 2019

Lagu Terkait

Disclaimer:
All images, musics and videos copyright are belong to their respective owners. We just put embed contents from Youtube.com and do not host any content in our server. These content(s) may be protected by copyright law or other laws regarding intellectual property of the United States or other countries. Downloading file(s) on this site is just for review purpose. If you love the song, please support the artists by buying the original CD/Cassette or buying the song from iTunes.