Via Vallen – Lali Rasane Tresno Via Vallen

Via Vallen – Lali Rasane Tresno Via Vallen

Download lagu Via Vallen – Lali Rasane Tresno Via Vallen MP3 dapat kamu download secara gratis di 3KingsMusic. Details lagu Via Vallen – Lali Rasane Tresno Via Vallen bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Via Vallen – Lali Rasane Tresno Via Vallen berada dibawah.

DOWNLOAD MP3 (4.82 MB)

Share
Ok
Pin


 
Title: Lali Rasane Tresno Via Vallen
Contributing Artist: Via Vallen
Album: Via Vallen
Year: 2019
Genre: Dangdut Remix
Size: 4.82 MB
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

LIRIK LAGU LALI RASANE TRESNO

padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang
wes suwe ora nyawang, opo kowe isih sayang
nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku
padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang
wes suwe ora nyawang, opo kowe isih sayang
nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku
biyen tau ono roso ning njero dodo
sak durunge kowe nggawe aku cidro
kowe tego ninggal lungo karo wong liyo
senadyan aku iki loro aku rapopo
wes suwe ora ketemu kowe teko nang arepku
kowe ngajak balen gawe kaget sakjroning atiku
tanpo roso bersalah kowe genggem tanganku
terus kowe ngomong pengen balen karo aku
goro-goro awakmu tau ninggalke aku saiki ilang tresnoku
sorry
goro-goro awakmu tau ninggalke aku saiki ilang tresnoku
sorry sorry to saying aku raiso nrimo,
mergo saiki tresnoku wes tinggal kenangan
padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang
wes suwe ora nyawang, opo kowe isih sayang
nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku
sak jembare laut samudro bakal tak sebrangi
demi ngentokne tresnomu pamujaning ati
nanging opo kowe tego mblenjani janji
nganti eluh iki netes terus ning pipi
sudah lupakan saja cerita cinta kita berdua
karena di antara kita sudah tak ada rasa
rasa cinta yang dulu selalu ada
kini telah pergi menghilang, sayang
goro-goro awakmu tau ninggalke aku saiki ilang tresnoku
sorry sorry to saying aku raiso nrimo,
mergo saiki tresnoku wes tinggal kenangan
padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang
wes suwe ora nyawang, opo kowe isih sayang
nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku

Bila kamu mengunduh lagu Via Vallen – Lali Rasane Tresno Via Vallen MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Via Vallen – Lali Rasane Tresno Via Vallen belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Via Vallen, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Via Vallen, untuk mendukung Via Vallen – Lali Rasane Tresno Via Vallen di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #Via Vallen #Lali Rasane Tresno Via Vallen

Lagu Terkait

Disclaimer:
All images, musics and videos copyright are belong to their respective owners. We just put embed contents from Youtube.com and do not host any content in our server. These content(s) may be protected by copyright law or other laws regarding intellectual property of the United States or other countries. Downloading file(s) on this site is just for review purpose. If you love the song, please support the artists by buying the original CD/Cassette or buying the song from iTunes.