Via Vallen – Jomblo Kesekso Via Vallen Feat Om Sera Terbaru

Via Vallen – Jomblo Kesekso Via Vallen Feat Om Sera Terbaru

Download lagu Via Vallen – Jomblo Kesekso Via Vallen Feat Om Sera Terbaru MP3 dapat kamu download secara gratis di 3KingsMusic. Details lagu Via Vallen – Jomblo Kesekso Via Vallen Feat Om Sera Terbaru bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Via Vallen – Jomblo Kesekso Via Vallen Feat Om Sera Terbaru berada dibawah.

DOWNLOAD MP3 (3.71 MB)

Share
Ok
Pin


 
Title: Jomblo Kesekso Via Vallen Feat Om Sera Terbaru
Contributing Artist: Via Vallen
Album: Via Vallen
Year: 2019
Genre: Dangdut Remix
Size: 3.71 MB
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

LIRIK LAGU JOMBLO KESEKSO

Ngenes tenan nek dirasakno
Awan bengi kerjo mung golekne sopo
Nganti kebal aku di ece konco
Kok rung rabi padahal aku wes tuwo
Pingine saben turu ono sing ngeloni
Saben esuk ono sing gelem ngambungi pipi
Tak tekuni ora leren ndongo marang Gusti
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi
Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
Mesti seng ditakone "Endi calonmu?"
Aku iseh berjuang mergane aku faham
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
Seng gelem karo aku ayo jaken neng penghulu
Noto urep bareng-bareng karo aku
Pingine saben turu ono sing ngeloni
Saben esuk ono sing gelem ngambungi pipi
Tak tekuni ora leren ndongo marang Gusti
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi
Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
Mesti seng ditakone "Endi calonmu?"
Aku iseh berjuang mergane aku faham
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
Seng gelem karo aku ayo jaken neng penghulu
Noto urep bareng-bareng karo aku
Pingine saben turu ono sing ngeloni
Saben esuk ono sing gelem ngambungi pipi
Tak tekuni ora leren ndongo marang Gusti
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi
Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
Mesti seng ditakone "Endi calonmu?"
Aku iseh berjuang mergane aku faham
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
Seng gelem karo aku ayo jaken neng penghulu
Noto urep bareng-bareng karo aku
Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
Mesti seng ditakone "Endi calonmu?"
Aku iseh berjuang mergane aku faham
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
Seng gelem karo aku ayo jaken neng penghulu
Noto urep bareng-bareng karo aku

Bila kamu mengunduh lagu Via Vallen – Jomblo Kesekso Via Vallen Feat Om Sera Terbaru MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Via Vallen – Jomblo Kesekso Via Vallen Feat Om Sera Terbaru belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Via Vallen, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Via Vallen, untuk mendukung Via Vallen – Jomblo Kesekso Via Vallen Feat Om Sera Terbaru di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #Via Vallen #Jomblo Kesekso Via Vallen Feat Om Sera Terbaru

Lagu Terkait

Disclaimer:
All images, musics and videos copyright are belong to their respective owners. We just put embed contents from Youtube.com and do not host any content in our server. These content(s) may be protected by copyright law or other laws regarding intellectual property of the United States or other countries. Downloading file(s) on this site is just for review purpose. If you love the song, please support the artists by buying the original CD/Cassette or buying the song from iTunes.