Via Vallen – Bojo Ketikung Via Vallen Feat Sera Koploan

Via Vallen – Bojo Ketikung Via Vallen Feat Sera Koploan

Download lagu Via Vallen – Bojo Ketikung Via Vallen Feat Sera Koploan MP3 dapat kamu download secara gratis di 3KingsMusic. Details lagu Via Vallen – Bojo Ketikung Via Vallen Feat Sera Koploan bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Via Vallen – Bojo Ketikung Via Vallen Feat Sera Koploan berada dibawah.

DOWNLOAD NOW (4.78 MB) DOWNLOAD MP3 (4.78 MB)

 
Title: Bojo Ketikung Via Vallen Feat Sera Koploan
Contributing Artist: Via Vallen
Album: Via Vallen
Year: 2019
Genre: Dangdut Koplo
Size: 4.78 MB
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

LIRIK LAGU BOJO KETIKUNG

Aku ra nyongko
Kowe tego karo konco
Jarene konco kenthel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono
Lanang liyo seng seneng kowe
Nganti kowe nikung
Bojone konco dewe
Reff: pertama*
Hee...
Kowe koncoku
Seng jarene cs ku
Nanging nyatane neng mburi
Kok kowe koyo pabu
Mbribik nikung nyiak
Bojone konco dewe
Ora mikir koncone
Tumindak sak penak e
Paitan cangkem lunyu
Kau merebut pacarku
Tusuk dari belakang ah
Mana kutahu
Seakan kau arjuna
Padahal engkau kecu
Ra nganggo sopan santun
Kau dustai diriku
Sak tenane atiku loro...
Nanging aku...
Mencoba rapopo...
Sak tenane atiku loro...
Nanging aku...
Kebacut loro...
Aku ra nyongko...
Kowe tego karo konco...
Jarene konco kenthel...
Bojoku kok sleding tekel...
Opo ra ono...
Lanang liyo seng seneng kowe...
Nganti kowe nikung...
Bojone konco
Opo ra ono...
Lanang liyo seng seneng kowe...
Nganti kowe nikung...
Bojone konco dewe...
Reff: ke2
Aku kurang opo kok kowe iso tego
Opo ono salahku terus kowe nikung
Aku
Opo kudu tak jarno
Kok aku kudu lilo
Ngrasakne tumindakmu
Seng ngrugekke awakku
Pancen kowe konyol
Neng utekmu kok protol
Pendak ndinone awor
E, bojoku kok gondhol
Tak bisa aku pendam
Mana sanggup bertahan
Neng ngarep kok apik an
Neng mburi kok bajingan...
Sak tenane atiku loro
Nanging aku...
Mencoba rapopo...
Sak tenane atiku loro
Nanging aku...
Wes kebacut loro...
Aku ra nyongko, kowe tego karo konco,
Jarene konco kenthel, bojoku kok sleding tekel,
Opo ra ono, lanang liyo seng seneng kowe...
Nganti kowe nikung... bojone konco dewe...
Reff: ke 3
Yoo wes sak karepmu, nek ngeneki caramu
Yen wes iki dalane, aku mung ikhlas wae,
Kowe mung tak titeni,
kok watakmu kemlinthi, pacar teman sendiri,
Kau anggap permai suri
Gek ndang rumat kono,
Gek ndang untal kono,
Mugo iso seneng, awet tekan tuo
Sakjane aku ngguyu, mikirke tumindakmu,
Kok kowe nggragas banget,
Ngopeni turahanku...
Sak tenane atiku loro...
Nanging aku...
Mencoba rapopo...
Sak tenane atiku loro...
Nanging aku...
Kebacut loro...
Aku ra nyongko, kowe tego konco,
Jarene konco kenthel, bojoku kok sleding tekel,
Opo ra ono, lanang liyo seng seneng kowe, nganti kowe nikung
Bojone konco dewe
Aku ra nyongko, kowe tego konco
Jarene konco kenthel, bojoku kok sleding tekel
Opo ra ono, lanang liyo seng seneng kowe, nganti kowe nikung
Bojone konco dewe... e... e...

Bila kamu mengunduh lagu Via Vallen – Bojo Ketikung Via Vallen Feat Sera Koploan MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Via Vallen – Bojo Ketikung Via Vallen Feat Sera Koploan belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Via Vallen, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Via Vallen, untuk mendukung Via Vallen – Bojo Ketikung Via Vallen Feat Sera Koploan di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #Via Vallen #Bojo Ketikung Via Vallen Feat Sera Koploan

Lagu Terkait

Disclaimer:
All images, musics and videos copyright are belong to their respective owners. We just put embed contents from Youtube.com and do not host any content in our server. These content(s) may be protected by copyright law or other laws regarding intellectual property of the United States or other countries. Downloading file(s) on this site is just for review purpose. If you love the song, please support the artists by buying the original CD/Cassette or buying the song from iTunes.