Via Vallen – Angin Kangen Via Vallen

Via Vallen – Angin Kangen Via Vallen

Download lagu Via Vallen – Angin Kangen Via Vallen MP3 dapat kamu download secara gratis di 3KingsMusic. Details lagu Via Vallen – Angin Kangen Via Vallen bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Via Vallen – Angin Kangen Via Vallen berada dibawah.

DOWNLOAD MP3 (3.94 MB)

Share
Ok
Pin


 
Title: Angin Kangen Via Vallen
Contributing Artist: Via Vallen
Album: Via Vallen
Year: 2019
Genre: Dangdut Koplo
Size: 3.94 MB
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

LIRIK LAGU ANGIN KANGEN

semilir angin sing dadi saksi
naliko suwe ku ngenteni
ademe bengi sing tak rasak'e
tambah gawe kangene ati
bengi gowoen roso tresnoku
kanggo slirane sing tak sayang
udan tolong gowoen banyu moto iki
roso kangen kepati-pati
wes suwe seng tak rasakne
aku seh tetep eling wae
tak sadari ugo tak rumangsane
opo neng kono kowe wes nduwe ganti
saiki piye kabarmu
opo seh eling aku
yen wes mulyo uripmu
dungaku seneng atimu
bengi gowoen roso tresnoku
kanggo slirane sing tak sayang
udan tolong gowoen banyu moto iki
roso kangen kepati-pati
wes suwe seng tak rasakne
aku seh tetep eling wae
tak sadari
wes suwe seng tak rasakne
aku seh tetep eling wae
tak sadari ugo tak rumangsane
opo neng kono kowe wes nduwe ganti
wes suwe seng tak rasakne
aku seh tetep eling wae
tak sadari ugo tak rumangsane
opo neng kono kowe wes nduwe ganti
sayang rungokno jerite ati iki
menangis sedih mengharap kau kembali
menangis sedih mengharap kau kembali

Bila kamu mengunduh lagu Via Vallen – Angin Kangen Via Vallen MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Via Vallen – Angin Kangen Via Vallen belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Via Vallen, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Via Vallen, untuk mendukung Via Vallen – Angin Kangen Via Vallen di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #Via Vallen #Angin Kangen Via Vallen

Lagu Terkait

Disclaimer:
All images, musics and videos copyright are belong to their respective owners. We just put embed contents from Youtube.com and do not host any content in our server. These content(s) may be protected by copyright law or other laws regarding intellectual property of the United States or other countries. Downloading file(s) on this site is just for review purpose. If you love the song, please support the artists by buying the original CD/Cassette or buying the song from iTunes.