Nella Kharisma – Aku Sing Duwe Ati Nella Kharisma Mix Koploan

Nella Kharisma  – Aku Sing Duwe Ati Nella Kharisma Mix Koploan

Download lagu Nella Kharisma – Aku Sing Duwe Ati Nella Kharisma Mix Koploan MP3 dapat kamu download secara gratis di 3KingsMusic. Details lagu Nella Kharisma – Aku Sing Duwe Ati Nella Kharisma Mix Koploan bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Nella Kharisma – Aku Sing Duwe Ati Nella Kharisma Mix Koploan berada dibawah.

DOWNLOAD NOW (3.97 MB) DOWNLOAD MP3 (3.97 MB)

 
Title: Aku Sing Duwe Ati Nella Kharisma Mix Koploan
Contributing Artist: Nella Kharisma
Album: Nella Kharisma
Year: 2019
Genre: Dangdut Koplo
Size: 3.97 MB
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

aku seng nduwe ati
koe rasah ngrusohi
aku seng nduwe rasa
koe rasah suloyo

aku seh tetep tresno
senajan dunyo ra trimo
urusono (LirikLaguIndonesia.Net) uripmu
timbang suwe suwe lambemu tak tuku

yen awan tansah kelingan
yen wengi raiso mapan
koyo ngene wong sing kasmaran

senajan akeh konco konco
seng durung biso nerimo
kabeh ora tak rungokno
 
njero atine manungso kuwi bedo bedo
ora iso mbok antem podo koyo seng mbok karepno
kowe ra nglakoni, ra usah mutusi

aku seng nduwe ati, koe rasah ngrusohi
aku seng nduwe rasa, koe rasah suloyo
aku seh tetep tresno, senajan dunyo ra trimo
urusono uripmu, timbang suwe suwe lambemu tak tuku

walau badai kan menghadang
tekan kapan tetep sayang
sampai maut kan memisahkan

senajan akeh seng do gudho
tresno ra bakal tak culno
susah seneng tekan tuwo

njero atine manungso kuwi bedo bedo
ora iso mbok antem podo koyo seng mbok karepno
kowe ra nglakoni, ra usah mutusi

aku seng nduwe ati, koe rasah ngrusohi
aku seng nduwe rasa, koe rasah suloyo
aku seh tetep tresno, senajan dunyo ra trimo
urusono uripmu, timbang suwe suwe

aku seng nduwe ati, koe rasah ngrusohi
aku seng nduwe rasa, koe rasah suloyo
aku seh tetep tresno, senajan dunyo ra trimo
urusono uripmu, timbang suwe suwe lambemu tak tuku

Bila kamu mengunduh lagu Nella Kharisma – Aku Sing Duwe Ati Nella Kharisma Mix Koploan MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma – Aku Sing Duwe Ati Nella Kharisma Mix Koploan belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Nella Kharisma, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Nella Kharisma , untuk mendukung Nella Kharisma – Aku Sing Duwe Ati Nella Kharisma Mix Koploan di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #Nella Kharisma #Aku Sing Duwe Ati Nella Kharisma Mix Koploan

Lagu Terkait

Disclaimer:
All images, musics and videos copyright are belong to their respective owners. We just put embed contents from Youtube.com and do not host any content in our server. These content(s) may be protected by copyright law or other laws regarding intellectual property of the United States or other countries. Downloading file(s) on this site is just for review purpose. If you love the song, please support the artists by buying the original CD/Cassette or buying the song from iTunes.