Nella Kharisma – Di Rabi Mantan Nella Kharisma Mix Koploan

Nella Kharisma  – Di Rabi Mantan Nella Kharisma Mix Koploan

Download lagu Nella Kharisma – Di Rabi Mantan Nella Kharisma Mix Koploan MP3 dapat kamu download secara gratis di 3KingsMusic. Details lagu Nella Kharisma – Di Rabi Mantan Nella Kharisma Mix Koploan bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Nella Kharisma – Di Rabi Mantan Nella Kharisma Mix Koploan berada dibawah.

DOWNLOAD MP3 (4.5 MB)

Share
Ok
Pin


 
Title: Di Rabi Mantan Nella Kharisma Mix Koploan
Contributing Artist: Nella Kharisma
Album: Nella Kharisma
Year: 2019
Genre: Dangdut Koplo
Size: 4.5 MB
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

arep piye maneh aku kudu seleh
ngeculne sliramu dirabi mantanmu
tak gondelono aku ra nduwe doyo
mergo kahananku rung jelas statusku

siji penjalukku ojo dilalekne
masio statusmu wes dadi bojone
raketang sak lembar sempetno wektumu
kirimo kabar gawe tombo kangenku

senadyan ra neng sandingmu
nanging aku neng atimu
ra kudu nduweni tresnamu
penting wes ngerti rasamu

sorry banget yo mas, aku ngikhlasne sliramu
dirabi mantanmu, demi masa depanmu
nanging ojo kuwatir, aku tetep menunggu
menunggu di sini, di tempat biasa bertemu
ora kurang dalan, panggah iso ketemuan
ora kurang curo, panggah iso andum tresno
aku lan sliramu ra biso dipisahne, kadung janji selawase

senadyan ra neng sandingmu
nanging aku neng atimu
ra kudu nduweni tresnamu
penting wes ngerti rasamu

ojo lali mbesok bojomu kon nanggap aku
ora usah mbayar, penting mbok cepaki ciu
aku arep joget, sak kesele awakku
bojomu tak jak pencak gawe jurus wolu pitu
sepurane sing akeh, aku kakehan ngoceh
bukan maksud hati menjadi receh
aku hanya ingin sekedar ingin curhat di sini
kita pernah janji sehidup semati

senadyan ra neng sandingmu
nanging aku neng atimu
ra kudu nduweni tresnamu
penting wes ngerti rasamu

hompimpah alaiyum gambreng
kadung sumpah selawase gandeng
ono teklek kecemplung segoro
nganti tuwek panggah iseh tresno

siji penjalukku ojo dilalekne
masio statusmu wes dadi bojone
raketang sak lembar sempetno wektumu
kirimo kabar gawe tombo kangenku

senadyan ra neng sandingmu
nanging aku neng atimu
ra kudu nduweni tresnamu
penting wes ngerti rasamu

Bila kamu mengunduh lagu Nella Kharisma – Di Rabi Mantan Nella Kharisma Mix Koploan MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma – Di Rabi Mantan Nella Kharisma Mix Koploan belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Nella Kharisma, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Nella Kharisma , untuk mendukung Nella Kharisma – Di Rabi Mantan Nella Kharisma Mix Koploan di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #Nella Kharisma #Di Rabi Mantan Nella Kharisma Mix Koploan

Lagu Terkait

Disclaimer:
All images, musics and videos copyright are belong to their respective owners. We just put embed contents from Youtube.com and do not host any content in our server. These content(s) may be protected by copyright law or other laws regarding intellectual property of the United States or other countries. Downloading file(s) on this site is just for review purpose. If you love the song, please support the artists by buying the original CD/Cassette or buying the song from iTunes.