Nella Kharisma – Mendem Cinta Nella Kharisma Mix Koploan

Nella Kharisma  – Mendem Cinta Nella Kharisma Mix Koploan

Download lagu Nella Kharisma – Mendem Cinta Nella Kharisma Mix Koploan MP3 dapat kamu download secara gratis di 3KingsMusic. Details lagu Nella Kharisma – Mendem Cinta Nella Kharisma Mix Koploan bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Nella Kharisma – Mendem Cinta Nella Kharisma Mix Koploan berada dibawah.

DOWNLOAD MP3 (4.96 MB)

Share
Ok
Pin


 
Title: Mendem Cinta Nella Kharisma Mix Koploan
Contributing Artist: Nella Kharisma
Album: Nella Kharisma
Year: 2019
Genre: Dangdut Koplo
Size: 4.96 MB
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

yen wis ndem-ndeman roso tresno
wes ra nggagas tenge lan kiwo
tansah kelingan yen kowe adoh
pengen ketemu nadyan sak kedip moto

ngene rasane mendem tresno
jejer kowe adem panas tak roso
rasane dunyo wong loro sing nduwe
lan wong liyo ben ngekos dewe dewe

yen wis ndem-ndeman roso tresno
wes ra nggagas tenge lan kiwo
tansah kelingan yen kowe adoh
pengen ketemu nadyan sak kedip moto

ngene rasane mendem tresno
jejer kowe adem panas tak roso
rasane dunyo wong loro sing nduwe
lan wong liyo ben ngekos dewe dewe

langite mendung wayah jam telu
ning kene aku ngenteni tekomu
neng cedak bangjo janji ketemu
gelisah batinku maklum aku rindu

udan gerimis mbarengi tekomu
nyawang esemmu sumer awakku
sorot mripatmu gawe ati bungah
ngene rasane yen lagi mendem cinta

udane teko mbok payungi aku
nganggo jaketmu mesra rangkulanmu
ancen tresno wes ngono kae
gulo jowo rasane dadi cokelat

yen wis ndem-ndeman roso tresno
wes ra nggagas tenge lan kiwo
tansah kelingan yen kowe adoh
pengen ketemu nadyan sak kedip moto

ngene rasane mendem tresno
jejer kowe adem panas tak roso
rasane dunyo wong loro sing nduwe
lan wong liyo ben ngekos dewe dewe

langite mendung wayah jam telu
ning kene aku ngenteni tekomu
neng cedak bangjo janji ketemu
gelisah batinku maklum aku rindu

udan gerimis mbarengi tekomu
nyawang esemmu sumer awakku
sorot mripatmu gawe ati bungah
ngene rasane yen lagi mendem cinta

udane teko mbok payungi aku
nganggo jaketmu mesra rangkulanmu
ancen tresno wes ngono kae
gulo jowo rasane dadi cokelat

yen wis ndem-ndeman roso tresno
wes ra nggagas tenge lan kiwo
tansah kelingan yen kowe adoh
pengen ketemu nadyan sak kedip moto

ngene rasane mendem tresno
jejer kowe adem panas tak roso
rasane dunyo wong loro sing nduwe
lan wong liyo ben ngekos dewe dewe

yen wis ndem-ndeman roso tresno
wes ra nggagas tenge lan kiwo
tansah kelingan yen kowe adoh
pengen ketemu nadyan sak kedip moto

ngene rasane mendem tresno
jejer kowe adem panas tak roso
rasane dunyo wong loro sing nduwe
lan wong liyo ben ngekos dewe dewe

Bila kamu mengunduh lagu Nella Kharisma – Mendem Cinta Nella Kharisma Mix Koploan MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma – Mendem Cinta Nella Kharisma Mix Koploan belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Nella Kharisma, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Nella Kharisma , untuk mendukung Nella Kharisma – Mendem Cinta Nella Kharisma Mix Koploan di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #Nella Kharisma #Mendem Cinta Nella Kharisma Mix Koploan

Lagu Terkait

Disclaimer:
All images, musics and videos copyright are belong to their respective owners. We just put embed contents from Youtube.com and do not host any content in our server. These content(s) may be protected by copyright law or other laws regarding intellectual property of the United States or other countries. Downloading file(s) on this site is just for review purpose. If you love the song, please support the artists by buying the original CD/Cassette or buying the song from iTunes.