Via Vallen – Via Vallen Sayang Remix Music

Via Vallen – Via Vallen Sayang Remix Music

Download lagu Via Vallen – Via Vallen Sayang Remix Music MP3 dapat kamu download secara gratis di 3KingsMusic. Details lagu Via Vallen – Via Vallen Sayang Remix Music bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Via Vallen – Via Vallen Sayang Remix Music berada dibawah.

DOWNLOAD MP3 (5.1 MB)

Share
Ok
Pin


 
Title: Via Vallen Sayang Remix Music
Contributing Artist: Via Vallen
Album: Via Vallen
Year: 2019
Genre: Dangdut Remix
Size: 5.1 MB
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

LIRIK LAGU SAYANG

sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku
wis tak coba ngelaleke jenengmu soko atiku
sak tenane ra ngapusi isih tresno sliramu
pepuja neng ati nanging koe ra reti
koe sik tak wanti-wanti
malah jebul saiki koe mblenjani janji
jare sehidup semati nanging opo bukti
koe medot tresno demi wedokan liyo
yo wes ora popo, insyaallah aku iso lilo
meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten, merana uripku
aku welasno kangmas, aku mesakno aku
aku nangis nganti metu eluh getih putih
sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku
hari demi hari uwis tak lewati
yen pancen dalane kudu kuwat ati
ibaratke sego uwis dadi bubur
nanging
hari demi hari uwis tak lewati
yen pancen dalane kudu kuwat ati
ibaratke sego uwis dadi bubur
nanging tresno iki ora bakal luntur
sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
ora ono liane sing iso dadi penggantimu
wis tanggung awakmu sik cocok neng atiku
nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu
meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten, merana uripku
aku welasno kangmas, aku mesakno aku
aku nangis nganti metu eluh getih putih
sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku
sayang opo krungu tangise atiku
mengharap koe bali neng jero ati iki
nganti rambutku putih, nangis eluh dadi getih
mbok yo gek ndang bali ngelakoni tresno suci
aku marang sliramu kok ragu meng atiku
aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati
mung kanggo sliramu cintaku tetap abadi
selamanya samapi akhir hayat ini
meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten, merana uripku
aku welasno kangmas, aku mesakno aku
aku nangis nganti metu eluh getih putih
sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku
percoyo omong pujamu
cintaku tetap abadi

Bila kamu mengunduh lagu Via Vallen – Via Vallen Sayang Remix Music MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Via Vallen – Via Vallen Sayang Remix Music belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Via Vallen, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Via Vallen, untuk mendukung Via Vallen – Via Vallen Sayang Remix Music di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #Via Vallen #Via Vallen Sayang Remix Music

Lagu Terkait

Disclaimer:
All images, musics and videos copyright are belong to their respective owners. We just put embed contents from Youtube.com and do not host any content in our server. These content(s) may be protected by copyright law or other laws regarding intellectual property of the United States or other countries. Downloading file(s) on this site is just for review purpose. If you love the song, please support the artists by buying the original CD/Cassette or buying the song from iTunes.