Karaoke – Kependem Tresno Versi Karaoke dan Smule

Karaoke – Kependem Tresno Versi Karaoke dan Smule

Download lagu Karaoke – Kependem Tresno Versi Karaoke dan Smule MP3 dapat kamu download secara gratis di 3KingsMusic. Details lagu Karaoke – Kependem Tresno Versi Karaoke dan Smule bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Karaoke – Kependem Tresno Versi Karaoke dan Smule berada dibawah.

DOWNLOAD MP3 (4.9 MB)

Share
Ok
Pin


 
Title: Kependem Tresno Versi Karaoke dan Smule
Contributing Artist: Karaoke
Album: Karaoke
Year: 2019
Genre: Dangdut Koplo
Size: 4.9 MB
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Cobo rungokno nyanyian iki
Nyeritake tresno
Sing kependem ono ning dodo
Kudu kepiye aku mesti piye
Yen pancen dalane urip ku iki
Kudu koyo ngene
Cobo rungokno nyanyian iki
Nyeritakne tresno
Sing kependem ono ning dodo
Kudu kepiye aku mesti piye
Yen pancen dalane urip ku iki
Kudu koyo ngene
Senajan kowe wis karo liyane
Nanging tresno ku ro kowe
Ora biso tak lalekne
Ora bakal ilang tresno ku di nggo kowe
Wis tak tutup atiku di nggo liyane
Mergo kowe sing paling tak tresnani
Senajan tresno iki
Mung kependem ning ati
Cubo rungokno nyanyian iki
Nyeritakne tresno
Sing kependem ono ning dodo
Kudu kepiye aku mesti piye
Yen pancen dalane urip ku iki
Kudu koyo ngene
Senajan kowe wis karo liyane
Nanging tresno ku ro kowe
Ora biso tak lalekne
Ora bakal
Ora bakal ilang tresno ku di nggo kowe
Wis tak tutup atiku di nggo liyane
Mergo kowe sing paling tak tresnani
Senajan tresno iki mung kependem ning ati
Ora bakal ilang tresno ku di nggo kowe
Wis tak tutup atiku di nggo liyane
Mergo kowe sing paling tak tresnani
Senajan tresno iki
Mung kependem ning ati
Senajan tresno iki
Mung kependem ning ati

Bila kamu mengunduh lagu Karaoke – Kependem Tresno Versi Karaoke dan Smule MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Karaoke – Kependem Tresno Versi Karaoke dan Smule belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Karaoke, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Karaoke, untuk mendukung Karaoke – Kependem Tresno Versi Karaoke dan Smule di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #Karaoke #Kependem Tresno Versi Karaoke dan Smule

Lagu Terkait

Disclaimer:
All images, musics and videos copyright are belong to their respective owners. We just put embed contents from Youtube.com and do not host any content in our server. These content(s) may be protected by copyright law or other laws regarding intellectual property of the United States or other countries. Downloading file(s) on this site is just for review purpose. If you love the song, please support the artists by buying the original CD/Cassette or buying the song from iTunes.