Via Vallen – Dj Dangdut Remix Pamer Bojo Via Vallen

Via Vallen – Dj Dangdut Remix Pamer Bojo Via Vallen

Download lagu Via Vallen – Dj Dangdut Remix Pamer Bojo Via Vallen MP3 dapat kamu download secara gratis di 3KingsMusic. Details lagu Via Vallen – Dj Dangdut Remix Pamer Bojo Via Vallen bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Via Vallen – Dj Dangdut Remix Pamer Bojo Via Vallen berada dibawah.

DOWNLOAD MP3 (10.51MB)

Share
Ok
Pin


 
Title: Dj Dangdut Remix Pamer Bojo Via Vallen
Contributing Artist: Via Vallen
Album: Via Vallen
Year: 2019
Genre: Dangdut Remix
Size: 10.51MB
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

LIRIK PAMER BOJO

Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan
Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku, nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku
Dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku
Dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku
Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku
Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku, nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku
Dudu klambi
Dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku
Dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku
Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku
Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku

Bila kamu mengunduh lagu Via Vallen – Dj Dangdut Remix Pamer Bojo Via Vallen MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Via Vallen – Dj Dangdut Remix Pamer Bojo Via Vallen belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Via Vallen, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Via Vallen, untuk mendukung Via Vallen – Dj Dangdut Remix Pamer Bojo Via Vallen di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #Via Vallen #Dj Dangdut Remix Pamer Bojo Via Vallen

Lagu Terkait

Disclaimer:
All images, musics and videos copyright are belong to their respective owners. We just put embed contents from Youtube.com and do not host any content in our server. These content(s) may be protected by copyright law or other laws regarding intellectual property of the United States or other countries. Downloading file(s) on this site is just for review purpose. If you love the song, please support the artists by buying the original CD/Cassette or buying the song from iTunes.