Via Vallen – Via Vallen Wegah Kelangan

Via Vallen – Via Vallen Wegah Kelangan

Download lagu Via Vallen – Via Vallen Wegah Kelangan MP3 dapat kamu download secara gratis di 3KingsMusic. Details lagu Via Vallen – Via Vallen Wegah Kelangan bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Via Vallen – Via Vallen Wegah Kelangan berada dibawah.

DOWNLOAD MP3 (4.2 MB)

Share
Ok
Pin


 
Title: Via Vallen Wegah Kelangan
Contributing Artist: Via Vallen
Album: Via Vallen
Year: 2019
Genre: Dangdut Remix
Size: 4.2 MB
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

LIRIK LAGU WEGAH KELANGAN

Rungokno jerit atiku iki
Sing bingung noto roso ning ati
Pengenku kowe ngerti
Sing tak pikir saiki
Tulung kowe ojo salah tompo
Ojo mbok pikir aku ngeliyo
Kabeh iki kahanan
Rak iso neruske katresnan
Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri ning njero ati
Nanging arep piye maneh iki wes kahanan kudu pisahan
Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris, dudu penjalukku
Nglungani sliramu abot rasane pangapurane
Ora ono niat ngelarani atimu
Rungokno aku senajane aku sing kleru
Tak akoni pancen gede roso tresnaku
Yo mung kanggo awakmu
Cukup pisan iki kowe loro ati
Ora tak baleni anggonku lek ngelarani
Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri ning njero ati
Nanging arep
Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri ning njero ati
Nanging arep piye maneh iki wes kahanan kudu pisahan
Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris, dudu penjalukku
Nglungani sliramu abot rasane pangapurane
Mung kependem roso tresno
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
Pengen langgeng yo kuwi karepku
Nanging wong tuaku ora setuju
Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri ning njero ati
Nanging arep piye maneh iki wes kahanan kudu pisahan
Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris, dudu penjalukku
Nglungani sliramu abot rasane pangapurane

Bila kamu mengunduh lagu Via Vallen – Via Vallen Wegah Kelangan MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Via Vallen – Via Vallen Wegah Kelangan belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Via Vallen, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Via Vallen, untuk mendukung Via Vallen – Via Vallen Wegah Kelangan di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #Via Vallen #Via Vallen Wegah Kelangan

Lagu Terkait

Disclaimer:
All images, musics and videos copyright are belong to their respective owners. We just put embed contents from Youtube.com and do not host any content in our server. These content(s) may be protected by copyright law or other laws regarding intellectual property of the United States or other countries. Downloading file(s) on this site is just for review purpose. If you love the song, please support the artists by buying the original CD/Cassette or buying the song from iTunes.