Nella Kharisma – Aku Cah Kerjo Nella Kharisma Bareng Prabu

Nella Kharisma  – Aku Cah Kerjo Nella Kharisma Bareng Prabu

Download lagu Nella Kharisma – Aku Cah Kerjo Nella Kharisma Bareng Prabu MP3 dapat kamu download secara gratis di 3KingsMusic. Details lagu Nella Kharisma – Aku Cah Kerjo Nella Kharisma Bareng Prabu bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Nella Kharisma – Aku Cah Kerjo Nella Kharisma Bareng Prabu berada dibawah.

DOWNLOAD MP3 (6.21 MB)

Share
Ok
Pin


 
Title: Aku Cah Kerjo Nella Kharisma Bareng Prabu
Contributing Artist: Nella Kharisma
Album: Nella Kharisma
Year: 2019
Genre: Dangdut Koplo
Size: 6.21 MB
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

LIRIK LAGU AKU CAH KERJO

Bebasan nunggu mongso rendeng
Anggongku le ngenteni kowe
Wes ono sesasi genep dino iki
Mas yen pancen tresnoku iki
Mbok anggep ra ono gunane
Aku ra kuciwo lan aku ra loro
Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro
Dek tresnaku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo
Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki
Pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
Mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu
Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi
Kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki
Dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
Snajan abot kanggomu nanging kwatno atimu
Wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
Ora bakal kelegan nyanding wedokan liyan
Dek lungaku
Snajan abot kanggomu nanging kwatno atimu
Wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
Ora bakal kelegan nyanding wedokan liyan
Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro
Dek tresnaku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo
Ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro
Opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno
Yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo
Ra ono trensno liyo mergo aku tansah setio
Kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
Wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
Janjiku tak buktekke ora mung ono lambe
Tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase
Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro
Dek tresnaku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo
Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki
Anggonku ngabari yo mung lewat BBM-an
Kadang sinyal angel marai dadi penghalang
Neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan
Mergo trenso kui mestina akeh pacoban
Sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
Snajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
Jembarno atimu sak jembare laut samudro
Kowe kudu ngerti yen aku iki mung cah kerjo
Mas yen pancen kuwi karepmu
Aku yo mung tansah biso nunggu
Tak kuatne atiku tanpo sliramu
Mas nadyan kowe lungo kerjo
Sing tak jalu kowe tetep setio
Ojo nganti kegudho wanito liyo
Sabaro aku yo mung cah kerjo

Bila kamu mengunduh lagu Nella Kharisma – Aku Cah Kerjo Nella Kharisma Bareng Prabu MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma – Aku Cah Kerjo Nella Kharisma Bareng Prabu belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Nella Kharisma, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Nella Kharisma , untuk mendukung Nella Kharisma – Aku Cah Kerjo Nella Kharisma Bareng Prabu di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #Nella Kharisma #Aku Cah Kerjo Nella Kharisma Bareng Prabu

Lagu Terkait

Disclaimer:
All images, musics and videos copyright are belong to their respective owners. We just put embed contents from Youtube.com and do not host any content in our server. These content(s) may be protected by copyright law or other laws regarding intellectual property of the United States or other countries. Downloading file(s) on this site is just for review purpose. If you love the song, please support the artists by buying the original CD/Cassette or buying the song from iTunes.