Nella Kharisma – Penak Konco Nella Kharisma

Nella Kharisma  – Penak Konco Nella Kharisma

Download lagu Nella Kharisma – Penak Konco Nella Kharisma MP3 dapat kamu download secara gratis di 3KingsMusic. Details lagu Nella Kharisma – Penak Konco Nella Kharisma bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Nella Kharisma – Penak Konco Nella Kharisma berada dibawah.

DOWNLOAD MP3 (4.12 MB)

Share
Ok
Pin


 
Title: Penak Konco Nella Kharisma
Contributing Artist: Nella Kharisma
Album: Nella Kharisma
Year: 2019
Genre: Dangdut Koplo
Size: 4.12 MB
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

LIRIK LAGU PENAK KONCO

Bedo Ranemu Dalane
Karo Koe Aku Raono Bahagiane
Timbang Gelo, Mung Disio-Sio
Rasah Digawe Dowo Crito Iki
Tresno Rabakal Iso Nyawiji
Abot Kesel Sing Ngrasakke
Karo Koe Anane Ming Rame Wae
Soyo Ajur Polahmu Soyo Ngawur
Mikir Awakmu Dewe, Karepmu Dewe
Tanpa Kelingan Janji Awale
Pancen Iki Dudu Jodone
Rasah Di Peksakke
Kabeh Iki Wes Ono Dalane
Percoyo Wae Gusti Mboten Nate Sare
Kowe Ratau Ngerteni
Roso Iki Kepati-Pati
Tibo Butuh Kowe Ngoleki
Aku Pie Kowe Ra Peduli
Ra Perlu Ngomogke Tresno
Yen Kui Mung Ngawe Loro
Ra Perlu Dolanan Roso
Awak Dewe Penak Konco
Pancen Iki Dudu Jodone
Rasah Di Peksakke
Kabeh Iki Wes Ono Dalane
Percoyo Wae
Pancen Iki Dudu Jodone
Rasah Di Peksakke
Kabeh Iki Wes Ono Dalane
Percoyo Wae Gusti Mboten Nate Sare
Kowe Ratau Ngerteni
Roso Iki Kepati-Pati
Tibo Butuh Kowe Ngoleki
Aku Pie Kowe Ra Peduli
Ra Perlu Ngomogke Tresno
Yen Kui Mung Ngawe Loro
Ra Perlu Dolanan Roso
Awak Dewe Penak Konco
Hooooo...
Awak Dewe Penak Konco
Pancen Iki Dudu Jodone
Rasah Di Peksakke

Bila kamu mengunduh lagu Nella Kharisma – Penak Konco Nella Kharisma MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma – Penak Konco Nella Kharisma belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Nella Kharisma, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Nella Kharisma , untuk mendukung Nella Kharisma – Penak Konco Nella Kharisma di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #Nella Kharisma #Penak Konco Nella Kharisma

Lagu Terkait

Disclaimer:
All images, musics and videos copyright are belong to their respective owners. We just put embed contents from Youtube.com and do not host any content in our server. These content(s) may be protected by copyright law or other laws regarding intellectual property of the United States or other countries. Downloading file(s) on this site is just for review purpose. If you love the song, please support the artists by buying the original CD/Cassette or buying the song from iTunes.