Nella Kharisma – Kadung Jeru Nella Kharisma

Nella Kharisma  – Kadung Jeru Nella Kharisma

Download lagu Nella Kharisma – Kadung Jeru Nella Kharisma MP3 dapat kamu download secara gratis di 3KingsMusic. Details lagu Nella Kharisma – Kadung Jeru Nella Kharisma bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Nella Kharisma – Kadung Jeru Nella Kharisma berada dibawah.

DOWNLOAD NOW (4.84 MB) DOWNLOAD MP3 (4.84 MB)

 
Title: Kadung Jeru Nella Kharisma
Contributing Artist: Nella Kharisma
Album: Nella Kharisma
Year: 2019
Genre: Dangdut Koplo
Size: 4.84 MB
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

LIRIK LAGU KADUNG JERU

aku wes kadung jeru
karo kowe sing ngapusi aku
balik mbek mantanmu

pancen wes nasibku
mung dadi pelampiasan nafsu
ben dekne balikan mbek awakmu

jaremu pengen lali
aku sing mbok curhati
pancen aku sing salah
ngarep luwih kowe luwih ku tak ngalah

pancen dudu dalane aku gandeng mbek kowe
yo wes ben tak ikhlaske yen meh balek mbek kae
pancen dudu jodohku senadyan wes kadung jeru
mending ojo kesusu, golek sing luwih ayu
 
aku wes kadung jeru
karo kowe sing ngapusi aku
balik mbek mantanmu

pancen wes nasibku
mung dadi pelampiasan nafsu
ben dekne balikan mbek awakmu

jaremu pengen lali
aku sing mbok curhati
pancen aku sing salah
ngarep luwih kowe luwih ku tak ngalah

pancen dudu dalane aku gandeng mbek kowe
yo wes ben tak ikhlaske yen meh balek mbek kae
pancen dudu jodohku senadyan wes kadung jeru
mending ojo kesusu, golek sing luwih ayu

(mas kowe ojo nesu, pangapurane aku
durung nganti iso buka atiku
pancen bener kandamu, iki pancen salahku
mugo mugo oleh sing luwih ayu)

pancen dudu dalane aku gandeng mbek kowe
yo wes ben tak ikhlaske yen meh balek mbek kae
pancen dudu jodohku senadyan wes kadung jeru
mending ojo kesusu, golek sing luwih ayu

pancen dudu dalane aku gandeng mbek kowe
yo wes ben tak ikhlaske yen meh balek mbek kae
pancen dudu jodohku senadyan wes kadung jeru
mending ojo kesusu, golek sing luwih ayu
mending ojo kesusu, golek sing luwih ayu

senadyan kowe ra ayu, aku wes kadung jeru

Bila kamu mengunduh lagu Nella Kharisma – Kadung Jeru Nella Kharisma MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma – Kadung Jeru Nella Kharisma belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Nella Kharisma, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Nella Kharisma , untuk mendukung Nella Kharisma – Kadung Jeru Nella Kharisma di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #Nella Kharisma #Kadung Jeru Nella Kharisma

Lagu Terkait

Disclaimer:
All images, musics and videos copyright are belong to their respective owners. We just put embed contents from Youtube.com and do not host any content in our server. These content(s) may be protected by copyright law or other laws regarding intellectual property of the United States or other countries. Downloading file(s) on this site is just for review purpose. If you love the song, please support the artists by buying the original CD/Cassette or buying the song from iTunes.