Nella Kharisma – Bojo Galak Nella Kharisma

Nella Kharisma  – Bojo Galak Nella Kharisma

Download lagu Nella Kharisma – Bojo Galak Nella Kharisma MP3 dapat kamu download secara gratis di 3KingsMusic. Details lagu Nella Kharisma – Bojo Galak Nella Kharisma bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Nella Kharisma – Bojo Galak Nella Kharisma berada dibawah.

DOWNLOAD MP3 (4.62 MB)

Share
Ok
Pin


 
Title: Bojo Galak Nella Kharisma
Contributing Artist: Nella Kharisma
Album: Nella Kharisma
Year: 2019
Genre: Dangdut Koplo
Size: 4.62 MB
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

LIRIK LAGU BOJO GALAK

Wis nasibe kudu koyo ngene
Nduwe bojo kok ra tahu ngapenake
Seneng muring omongane sengak
Kudu tak trimo bojoku pancen galak
Saben dino rasane ora karuan
Ngerasake bojoku sing ra tahu perhatian
Nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
Senajan batinku ngempet ono njero dada
Yo wes ben nduwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah
Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo ngene
Sungguh keterlaluan bojoku sing saiki
Kliru sitik wae aku mesti diseneni
Ameh dolan ro konco kok ora diolehke
Senengane nuduh dikira lungo ro liyane
Yen wes ngono aku mung bisa meneng
Tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng
Di matamu aku iki ora tahu bener
Kabeh
Yen wes ngono aku mung bisa meneng
Tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng
Di matamu aku iki ora tahu bener
Kabeh mbok salahno rumangsa wes paling pinter
Yo wes ben nduwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah
Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo ngene
Ibarate dele sing uwis dadi tempe
Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
Abote nduwe bojo sing galak
Lek ra keturutan senengane mencak-mencak
Ra usah digetuni aku kudu kuat ati
Nganti tekan mati sliramu tetep nang ati
Distel kendo wae, tak nikmati uripe
Senajane galak bojoku pancen sing ganteng dhewe
Kuat dilakoni lek ra kuat ditinggal ngopi
Tetep cinta senajan bojoku galak
Yo wes ben nduwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah
Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo ngene
Yo wes ben nduwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah
Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo ngene

Bila kamu mengunduh lagu Nella Kharisma – Bojo Galak Nella Kharisma MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma – Bojo Galak Nella Kharisma belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Nella Kharisma, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Nella Kharisma , untuk mendukung Nella Kharisma – Bojo Galak Nella Kharisma di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #Nella Kharisma #Bojo Galak Nella Kharisma

Lagu Terkait

Disclaimer:
All images, musics and videos copyright are belong to their respective owners. We just put embed contents from Youtube.com and do not host any content in our server. These content(s) may be protected by copyright law or other laws regarding intellectual property of the United States or other countries. Downloading file(s) on this site is just for review purpose. If you love the song, please support the artists by buying the original CD/Cassette or buying the song from iTunes.