Nella Kharisma – Wegah Kelangan Nella Kharisma

Nella Kharisma  – Wegah Kelangan Nella Kharisma

Download lagu Nella Kharisma – Wegah Kelangan Nella Kharisma MP3 dapat kamu download secara gratis di 3KingsMusic. Details lagu Nella Kharisma – Wegah Kelangan Nella Kharisma bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Nella Kharisma – Wegah Kelangan Nella Kharisma berada dibawah.

DOWNLOAD MP3 (5.16 MB)

Share
Ok
Pin


 
Title: Wegah Kelangan Nella Kharisma
Contributing Artist: Nella Kharisma
Album: Nella Kharisma
Year: 2019
Genre: Dangdut Koplo
Size: 5.16 MB
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

LIRIK LAGU WEGAH KELANGAN

Rungokno jerit atiku iki
Sing bingung noto roso ning ati
Pengenku koe ngerti, sing tak pikir saiki
Tulung koe aja salah tompo
Ojo mbok pikir aku ngeliyo
Kabeh iki kahanan, ra iso neruske katresnan
Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri ning njero ati
Nanging arep piye maneh iki wes kahanan, kudu pisahan
Njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wis ginaris, dudu penjalukku
Nglungani sliramu abot rasane pangapurane
Ora ono niatku ngelarani atimu
Rungokno aku senajane aku sing kleru
Tak akoni pancen gede roso tresnoku
Yo mung kanggo awakmu
Cukup pisan iki koe loro ati
Ora tak baleni anggonku lek ngelarani
Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri ning njero ati
Nanging arep
Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri ning njero ati
Nanging arep piye maneh iki wes kahanan, kudu pisahan
Njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wis ginaris, dudu penjalukku
Nglungani sliramu abot rasane pangapurane
Mung kependem roso tresno
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
Pengen langgeng yo kui karepmu
Nanging wong tuaku ora setuju
Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri ning njero ati
Nanging arep piye maneh iki wes kahanan, kudu pisahan
Njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wis ginaris, dudu penjalukku
Nglungani sliramu abot rasane pangapurane

Bila kamu mengunduh lagu Nella Kharisma – Wegah Kelangan Nella Kharisma MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma – Wegah Kelangan Nella Kharisma belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Nella Kharisma, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Nella Kharisma , untuk mendukung Nella Kharisma – Wegah Kelangan Nella Kharisma di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #Nella Kharisma #Wegah Kelangan Nella Kharisma

Lagu Terkait

Disclaimer:
All images, musics and videos copyright are belong to their respective owners. We just put embed contents from Youtube.com and do not host any content in our server. These content(s) may be protected by copyright law or other laws regarding intellectual property of the United States or other countries. Downloading file(s) on this site is just for review purpose. If you love the song, please support the artists by buying the original CD/Cassette or buying the song from iTunes.