Nella Kharisma – Lungiting Asmoro Nella Kharisma

Nella Kharisma  – Lungiting Asmoro Nella Kharisma

Download lagu Nella Kharisma – Lungiting Asmoro Nella Kharisma MP3 dapat kamu download secara gratis di 3KingsMusic. Details lagu Nella Kharisma – Lungiting Asmoro Nella Kharisma bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Nella Kharisma – Lungiting Asmoro Nella Kharisma berada dibawah.

DOWNLOAD MP3 (4.47 MB)

Share
Ok
Pin


 
Title: Lungiting Asmoro Nella Kharisma
Contributing Artist: Nella Kharisma
Album: Nella Kharisma
Year: 2019
Genre: Dangdut Koplo
Size: 4.47 MB
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

LIRIK LAGU LUNGITING ASMORO

Seprene nggonku ngenteni janji
Iki prasetyaning ati
Kadung tresno ning sliramu dhuh wong bagus
Ra eling dino lan wektu
Neng ati katon ra biso ilang
Soyo suwe soyo ra karuan
Snadyan mung tansah anggadhang
Aku samar yen sliramu ra kelingan
Wong bagus tak anti-anti
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe
Tegane atimu soyo gawe loro iku ra prayogo
Aku ora bakal mundur
Aku ora bakal mlayu
Yen durung nyanding sliramu
Ukuraning tresno dudu bondho Nanging
Lungiting asmoro
Seprene nggonku ngenteni janji
Iki prasetyaning ati
Kadung tresno ning sliramu dhuh wong bagus
Ra eling dino lan wektu
Neng ati katon ra biso ilang
Soyo suwe soyo ra karuan
Snadyan mung tansah anggadhang
Aku samar
Seprene nggonku ngenteni janji
Iki prasetyaning ati
Kadung tresno ning sliramu dhuh wong bagus
Ra eling dino lan wektu
Neng ati katon ra biso ilang
Soyo suwe soyo ra karuan
Snadyan mung tansah anggadhang
Aku samar yen sliramu ra kelingan
Wong bagus tak anti-anti
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe
Tegane atimu soyo gawe loro iku ra prayogo
Aku ora bakal mundur
Aku ora bakal mlayu
Yen durung nyanding sliramu
Ukuraning tresno dudu bondho Nanging
Lungiting asmoro
Seprene nggonku ngenteni janji
Iki prasetyaning ati
Kadung tresno ning sliramu dhuh wong bagus
Ra eling dino lan wektu
Neng ati katon ra biso ilang
Soyo suwe soyo ra karuan
Snadyan mung tansah anggadhang
Aku samar yen sliramu ra kelingan
Wong bagus tak anti-anti
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe
Tegane atimu soyo gawe loro iku ra prayogo
Aku ora bakal mundur
Aku ora bakal mlayu
Yen durung nyanding sliramu
Ukuraning tresno dudu bondho nanging
Lungiting asmoro
Ukuraning tresno dudu bondho nanging
Lungiting asmoro

Bila kamu mengunduh lagu Nella Kharisma – Lungiting Asmoro Nella Kharisma MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma – Lungiting Asmoro Nella Kharisma belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Nella Kharisma, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Nella Kharisma , untuk mendukung Nella Kharisma – Lungiting Asmoro Nella Kharisma di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #Nella Kharisma #Lungiting Asmoro Nella Kharisma

Lagu Terkait

Disclaimer:
All images, musics and videos copyright are belong to their respective owners. We just put embed contents from Youtube.com and do not host any content in our server. These content(s) may be protected by copyright law or other laws regarding intellectual property of the United States or other countries. Downloading file(s) on this site is just for review purpose. If you love the song, please support the artists by buying the original CD/Cassette or buying the song from iTunes.