Nella Kharisma – Konco Mesra Nella Kharisma

Nella Kharisma  – Konco Mesra Nella Kharisma

Download lagu Nella Kharisma – Konco Mesra Nella Kharisma MP3 dapat kamu download secara gratis di 3KingsMusic. Details lagu Nella Kharisma – Konco Mesra Nella Kharisma bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Nella Kharisma – Konco Mesra Nella Kharisma berada dibawah.

DOWNLOAD MP3 (4.7 MB)

Share
Ok
Pin


 
Title: Konco Mesra Nella Kharisma
Contributing Artist: Nella Kharisma
Album: Nella Kharisma
Year: 2019
Genre: Dangdut Koplo
Size: 4.7 MB
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

LIRIK LAGU KONCO MESRA

Yen tak sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging onone mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno
Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abot iku ora mok dukung
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta
Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
Perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
Ini semua karena hubungan pertemanan
Kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan
Adem panas awakku gara-gara kamu
Nyibakke atiku, gati menyang aku
Sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu
Tansah nyoto keroso konco dadi tresno
Nggereges awakku naliko mepet sliramu
Mung tak sawang esemmu sumebyar neng atiku
Bingung rasane atiku kepiye nyikapi
Biyene konco suwi sak iki tak tresnani
Yen tak
Yen tak sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging onone mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno
Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abot iku ora mok dukung
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta
Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
Perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
Ini semua karena hubungan pertemanan
Kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan
Adem panas awakku gara-gara kamu
Nyibakke atiku, gati menyang aku
Sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu
Tansah nyoto keroso konco dadi tresno
Nggereges awakku naliko mepet sliramu
Mung tak sawang esemmu sumebyar neng atiku
Bingung rasane atiku kepiye nyikapi
Biyene konco suwi sak iki tak tresnani
Yen tak sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging onone mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno
Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abot iku ora mok dukung
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta
Yen tak sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging onone mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno
Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abot iku ora mok dukung
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Bila kamu mengunduh lagu Nella Kharisma – Konco Mesra Nella Kharisma MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma – Konco Mesra Nella Kharisma belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Nella Kharisma, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Nella Kharisma , untuk mendukung Nella Kharisma – Konco Mesra Nella Kharisma di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #Nella Kharisma #Konco Mesra Nella Kharisma

Lagu Terkait

Disclaimer:
All images, musics and videos copyright are belong to their respective owners. We just put embed contents from Youtube.com and do not host any content in our server. These content(s) may be protected by copyright law or other laws regarding intellectual property of the United States or other countries. Downloading file(s) on this site is just for review purpose. If you love the song, please support the artists by buying the original CD/Cassette or buying the song from iTunes.