Nella Kharisma – Kapten Oleng Nella Kharisma

Nella Kharisma  – Kapten Oleng Nella Kharisma

Download lagu Nella Kharisma – Kapten Oleng Nella Kharisma MP3 dapat kamu download secara gratis di 3KingsMusic. Details lagu Nella Kharisma – Kapten Oleng Nella Kharisma bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Nella Kharisma – Kapten Oleng Nella Kharisma berada dibawah.

DOWNLOAD MP3 (4.85 MB)

Share
Ok
Pin


 
Title: Kapten Oleng Nella Kharisma
Contributing Artist: Nella Kharisma
Album: Nella Kharisma
Year: 2019
Genre: Dangdut Koplo
Size: 4.85 MB
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

LIRIK LAGU KAPTEN OLENG

tegane atimu gawe tatu ning atiku
derese eluh iki mergo koe sing jalari
lamise janjimu koyo ombake banyu
gedhe bantere alun nanging ra iso digugu
kroso neng awakku njobo loro njero ngilu
mikirke anggonmu sing mbubrah kahanan uripku
aku kudu piye yen wes dadi koyo ngene
tak cubo ngelalekke arep nganggo coro opo wae
kapten aku pengen oleng
mergo tresno wes ra kajen
kapten ben kabeh kelalen
aku pengen oleng
kapten gek ndang wenehono
tresno ben ra nyesek ning dodo
tombo teko loro lungo
senajan mung sedelo
uwes biasane aku mok larani
saiki pengenmu piye yen ngeneki
ngalor ngidul golek tombo
sokor sokor oleh gantine tresno
senajan iki mung sedelo
yo wes ora popo sing penting wes ra kroso
kroso larane lali ro slirane
sing wes gawe atiku oleng wae
kapten aku
kapten aku pengen oleng, mergo tresno wes ra kajen
kapten ben kabeh kelalen, aku pengen oleng
kapten gek ndang wenehono, tresno ben ra nyesek ning dodo
tombo teko loro lungo, senajan mung sedelo
mabur duwur atiku tambah ajur
kelingan kowe wes mendingan tak kubur
ojo maneh tak tandur aku wes kesel jujur
atiku iki mung mbok ulur-ulur
saiki kowe pancen iso mbalelo
rasakno mengko yen aku uwes lungo
sopo sing bakal ngampet loro disio-sio
kowe mesti oleh piwalese tresno
tak akoni larane tembus ning ati
sekarang telah hilang semenjak kaptenku datang
kapten aku pengen oleng, mergo tresno wes ra kajen
kapten ben kabeh kelalen, aku pengen oleng
kapten gek ndang wenehono, tresno ben ra nyesek ning dodo
tombo teko loro lungo, senajan mung sedelo
kapten aku pengen oleng, mergo tresno wes ra kajen
kapten ben kabeh kelalen, aku pengen oleng
kapten gek ndang wenehono, tresno ben ra nyesek ning dodo
tombo teko loro lungo, senajan mung sedelo

Bila kamu mengunduh lagu Nella Kharisma – Kapten Oleng Nella Kharisma MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma – Kapten Oleng Nella Kharisma belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Nella Kharisma, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Nella Kharisma , untuk mendukung Nella Kharisma – Kapten Oleng Nella Kharisma di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #Nella Kharisma #Kapten Oleng Nella Kharisma

Lagu Terkait

Disclaimer:
All images, musics and videos copyright are belong to their respective owners. We just put embed contents from Youtube.com and do not host any content in our server. These content(s) may be protected by copyright law or other laws regarding intellectual property of the United States or other countries. Downloading file(s) on this site is just for review purpose. If you love the song, please support the artists by buying the original CD/Cassette or buying the song from iTunes.